Tinuta scandaloasa in care vedeta a iesit pe strada. ”Daca as fi tatal tau, nu te-as lasa sa porti asa ceva!”

Ținuta scandaloasă în care “Bianca Drăgușanu a Angliei” a ieșit pe stradă. Chloe Ferry este una dintre cele mai vânate vedete de reality show de către paparazzi. Aparițiile ei sunt întotdeauna la limita decenței.

Vedeta în vârstă de 25 de ani are una dintre cele mai provocatoare garderobe din showbizul britanic. Chloe a apelat la multiple operații estetice pentru a ajunge la formele mult visate, pe care acum și le expune în ținute extrem de sumare.

La cea mai recentă apariție în public, Chloe Ferry a stârnit o mulțime de controverse. Britanica a purtat o pereche de colanți transparenți, cu lenjeria intimă la vedere.

Fanii, deși obișnuiți cu apariții de genul acesta, nu s-au putut abține să îi atragă atenția și să îi spună că o astfel de ținută nu este potrivită.

Dacă aș fi tatăl tău, nu te-aș lăsa să porți așa ceva!”, i-a transmis un fan.

Chloe, tu ești o fată așa drăguță, totuși să te îmbraci în mijlocul zilei în așa ceva nu este deloc potrivit.  Dă senzația greșită că ești nesigură și că vrei să atragi atenția bărbaților. Nu e nevoie să te expui așa de tare. Oamenii te iubesc pentru ceea ce ești, nu e nevoie să te îmbraci așa că să atragi atenția”, i-a scris o admiratoare.

Pentru ieșit în club, da! Dar să ieși așa prin oraș, cu familii cu copii în zonă… cam mult! Sigur vei produce accidente în trafic cu așa ținută!”, i-a mai scris cineva.

Lasă un răspuns