Cersetorii din diaspora si-au dublat sau chiar triplat veniturile!

Compatriotii nostri plecati peste granita inca „se descuca”. Acestia stau de dimineata pana seara pe strazile strainilor si asteapta la mila trecatorilor. Rezultatele apar fara indoiala si mereu se gasesc oameni milosi care „sa-i ajute”.

Pe langa sutele de euro pe care le primesc zilnic , acestia primesc si alimente. Media este de 20 de euro pe ora , in functie de cat de mare este traficul si in ce zone sunt asezati acestia , de cele mai multe ori apar conflicte cand vine vorba de „teritoriu de lucru”.

Problema apare atunci cand acestia recurg la anumite „solutii” pentru a fi mai vizibili si tarasc dupa ei prunci de 2-3 ani. Si pentru a nu lipsi nimic , isi tin copiii in conditii mizerabile , murdari , fara haine , fara papuci , flamanzi , pe betonul rece si toate astea doar pentru a atrage atentia trecatorilor.

Cristina , o tiganca din Bacau a fost surprinsa pe strazile din Stockholm: „Ne descurcam si noi cum putem , fac mai mult din cersit , decat din munca…azi am facut 170 de euro. De ce sa ma duc la munca??”

Veniturile acestora le sunt crescute si de ajutorele sociale si alocatiile primite.

Lasă un răspuns