O tânără a murit arsă de vie în maşină. Iubitul ei conducea şi făcea LIVE pe Facebook

Tragedie pe o șosea din Prahova, în noaptea de joi spre vineri

O fată de 18 ani a sfârșit arsă de vie într-o mașină care s-a răsturnat și a luat foc. La volan se afla iubitul tinerei, un bărbat de 32 de ani, beat și fără permis de conducere. Cu doar câteva minute înainte de accident, la ora unu și jumătate noaptea, șoferul era în live pe Facebook, mândru să arate că merge cu 180 de kilometri pe oră.

În imaginile transmise în direct, pe Facebook, se vede cum mașina în care se aflau cei doi și un prieten gonește pe șosea, în miez de noapte. Urmează un dialog halucinant.

El„Ori sar planetarele la jaful ăsta, ori nu.”

Ea„Las-o ușor, ți-am spus, las-o ușor.”

El„Dă-o dracu’.”

Se simte că fetei îi e teamă, însă călătoria continuă. Bărbatul, mândru de el și amețit de băutură, vrea să știe cine îi urmărește transmisia.

Bărbații au scăpat teferi și au ieșit din autoturism
 

Cursa se sfârșește brusc în dreptul localității Cocorăștii Colț, într-o curbă. Mașina derapează, se răstoarnă și e cuprinsă de flăcări. Uluitor, bărbații scapă teferi și ies din autoturism.

Vecin: „Au încercat să o scoată și pe ea, dar n-au reușit, s-au speriat, după aceea au încercat să o scoată, dar era prea târziu și nu au mai putut face nimic.”

Familia tinerei este în stare de șoc și au cele mai negre bănuieli.

Rudă a fetei: „Acum ceva timp au fost despărțiți. Eu zic că a făcut-o intenționat, chestia asta de a omorât-o, cum ei au ieșit din mașină și ea nu a putut să iasă. Nu i-a acordat niciun fel de ajutor, pentru că dacă ținea într-adevăr la ea, o ajuta.”

Mătușa fetei: „Tu mă lași în mașină să ard să mor, pentru ce?Avea 180 omul.”

Rudele fetei spun că tânărul era cunoscut pentru accesele de violență.

Tânărul era cunoscut pentru accesele de violență
 

Rudă: „Și el venea și făcea circ aici. O bătea foarte rău. Am înțeles din ce spunea lumea că o trăgea pe stradă de păr. A chinuit-o foarte mult, foarte mult. Să fie pedepsit.”

La ore bune după accident, șoferul a fost reținut.

Lavinia Radu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: „Din cercetări a reieșit faptul că nu deține permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul respirat.”

Fata provine dintr-o familie sărmană, cu opt copii din Cocorăștii Grind. Rudele se străduiesc acum să adune bani pentru înmormântare.

Lasă un răspuns