Povestea tragica a romancei omorata de fiul batranei de care avea grija!

Mihaela era stabilita n Italia de 15 ani si job-ul ei era de badanta , avea grija de batrani. Aceasta locuia in Timisoara si avea 2 copii de 17 respectiv 18 de ani , pentru care a plecat in strainatate , sa le ofere un trai mai bun in tara.

In seara de 7 Octombrie , aceasta a fost gasita fara suflare in casa batranei de care avea grija. Singurul suspect era fiul batranei , un Italian de 39 de ani , care avea tulburari mentale.

Batrana care a fost de fata la ingrozitoare scena spune ca fiul ei a inceput atacul asupra ROMANCEI din senis. Intre ei n au existat conflicte anterioare si nici discutii. Aceasta a incercat sa intervina dar a fost impinsa de nenumara ori de catre agresor , provocandu-i rani minore. Aceasta a necisitat internare pe o perioada scurta de timp.

Politistii si medicii ajunsi la fata locului au declarat decesul femeii de 58 de ani.

Agresorul a fost prins la cateva strazi distanta de locul crimei si risca o pedeapsa de peste 15 ani de puscarie. El a mai fost retinut pentru niste agresiuni impotriva oamenilor strazii , dar niciodata inchis. Criminatul frecventa destul de des spitalul de psihiatrie , dar nimeni nu se astepta la o asemenea fapta.

Crima a socat intreaga Italie!

Lasă un răspuns