Un preot şi familia sa şi-au găsit sfârşitul în drum spre Sfânta Parascheva. Mergea să se roage.

Un preot si alţi trei membri ai familiei sale, printre care un copil, au fost ucişi pe şosea în timp ce mergeau la Iasi, la pelerinajul de la Sfânta Parascheva. Părintele mergea să se roage după un vis straniu. Maşina în care se afla cu familia a fost spulberată de un vitezoman care gonea cu 130 de km la oră. 5 morţi şi 4 răniţi este bilanţul tragicului accident.

 

Preotul Petru Gavril mergea cu familia și rudele la Sfanta Parascheva, pentru a se ruga după ce avusese un vis straniu. În localitatea Cornu Luncii, un şofer de 42 de ani a intrat pe contrasesns, cu peste 100 de kilometri la oră și a spulberat mașina condusă de părinte.

Maşinile au fost pur şi simplu tocate în urma impactului devastator. Preotul, sora, cumnatul dar și șoferul care a provocat accidentul, au murit pe loc. Fetia de 6 ani a preotului a decedat ulterior la spital. Un alt adult, dar şi alţi 3 copii se află în stare gravă la spital.

Sotia acestuia a fost externată după ce a stat în spital 42 de zile, timp în care a trecut prin două operaţii şi a petrecut o lungă perioadă la terapie intensivă. 

Lasă un răspuns