ȘOC LA PRO TV! Cum a fost UCISĂ, de fapt, actrița din serialul LAS FIERBINȚI! TRAGEDIA care a marcat ȚARA

Dezvăluiri șocante ies la iveală în cazul morții uneia dintre actrițele care a jucat într-un episod din serialul Las Fierbinți de pe PRO TV.

Este vorba despre moartea Anastasiei Cecati, în vârstă de 31 de ani, care a fost ucisă chiar de propriul soț, Alexei Mitachi, conform 

Tragedia s-a petrecut pe data de 19 februarie 2018. Din declarațiile date de rudele vedetei, Anastasia nu mai locuia de ceva vreme cu soțul său, relația lor fiind în impas.

Bărbatul avea și o altă familie, cu fosta soție, informează adevarul.ro. În ziua în care a ucis-o pe Anastasia, Alexei Mitachi se afla în vizită, la ea, pentru că dorise să își vadă fiica. Dar atmosfera a degenerat, cei doi au început să se certe, iar bărbatul a devenit violent. Într-un acces de furie, Mitachi a ucis-o pe Anastasia, înjunghiind-o în zona gâtului.

Imediat după aceea, criminalul și-a sunat nașul, cerându-i acestuia să aibă grijă de fetiță, apoi s-a aruncat de la etajul al șaptelea al unei clădiri din Chișinău. Fiica regretatei artiste a rămas în grija bunicii din partea mamei.

Soțul Anastasiei Cecati avea 35 de ani și era medic stomatolog; el reușise să își deschidă o clinică stomatologică în sectorul Râșcani din capitala Republicii Moldova pe care o dotase cu utilaj ultra-performant. Vedeta a jucat într-un episod din sezonul doi al serialului “Las Fierbinți”, intitulat “Nimfele”. Ipostazele în care s-a aflat artista au făcut ca frumoasa moldoveancă să nu trească neobservată de fanii cunoscutului serial difuzat de Pro TV.

Lasă un răspuns