Cum a fost scos de la morga unul din cei 5 tineri morti in accidentul de la Suceava? „Era decapitat si…” Parintii nici nu au avut puterea sa il priveasca… Detalii îngrozitoare:

Moartea celor 5 tineri in carnagiul de la Suceava a socat o comunitate intreaga. Cei cinci prieteni aveau varste cuprinse intre 15 si 26 de ani si au murit mistuiti de flacari in masina in care se aflau.

Totul s-a intamplat dupa ce soferul care conducea cu peste 200 de kilometri la ora s-a izbit de un tir si un alt autoturism, iar apoi s-a rasturnat cu masina.

Pregatirile funerare pentru tinerii morti au inceput deja, iar familiile lor nu au puterea nici macar sa le priveasca trupurile carbonizate.

In urma autopsiei s-a constatat ca unul dintre tineri era decapitat şi avea o mână smulsă, cele două bucăţi de corp fiind aruncate din maşină pe carosabil.

Celălalt tânăr avea, la rândul său, o mână secerată, găsită de anchetatori tot în exteriorul autoturismului. Ieri, s-au efectuat şi celelalte trei necropsii, iar cea mai grea a fost identificarea celor doi fraţi, Beniamin Marian Paraliuc, de 15 ani, şi Emanuel Darius Paraliuc, de 19 ani, informeaza monitorulsv.ro.

Lasă un răspuns