Vania Atudorei: Pandemia, un business economic fantastic pe care mulți au interesul să îl mențină

„Organizația Mondială a Sănătății nu e neapărat organizație  științifică, ci, în primul rând, politică, iar izolarea totală și noi restricții sunt alte gogorițe care vin de la OMS, care a făcut multe greșeli în trecut, a afirmat, luni, profesorul universitar doctor, Vania Atudorei, cu  o experiență de 40 de ani în domeniul microbiologiei farmaceutice și a farmacologiei, într-un interviu pentru emisiunea ”Reporterii Actualității” la Radio România Actualități. Profesorul născut în Botoșani și stabilit in Canada, microbiolog federal al RMCCM (Registered Microbiologist of Canadian College of Microbiologists) și supervisor al Departamentului Farmaceutic al Eurofins, Montréal,  cu dublu doctorat pe microbiologie în Elveția și Canada, iese din tiparele „experților”  prezenți zilnic la posturile TV, care anunță  apocalipsa covid în România, semănând teroare.

Vania Atudorei spune că cifrele date de autorități nu trebuie crezute în totalitate, pentru că un număr de analize sunt fals pozitive, explică faptul că ar fi corect să se spună că oamenii au murit din cauza coronavirusului, nu de covid și arată de ce pandemia este mină de aur, iar mulți au interesul să mențină această stare. De asemenea, microbiologul, care susține că virusul există, dar nu se teme de el, consideră că unele decizii luate de autorități pentru a stopa răspândirea covid-19 nu au niciun fundament științific.

Publicăm mai jos cele mai importante declarații din acest interviu care poate fi ascultat AICI.

„După părerea mea, suntem în prelungirea primului val pentru că în vară am asistat la o descreștere a numărului de cazuri, și era normal. Acum, milioane și milioane de elevi și studenți s-au întors la școli, iar contactele între ei au dus la creșterea acestor cazuri.

Lasă un răspuns