O nouă crimă care a îngrozit România. Corpul neînsuflețit al unei tinere torturate, găsit carbonizat într-o valiză.

După crimele de la Caracal, un alt caz teribil a îngrozit România. Săptămâna trecută în localitatea Ghimpaţi, județul Giurgiu, oamenii legii au găsit o tânără carbonizată. Fata fusese torturată și închisă într-o valiză, după care a fost incendiată.

Descoperirea a fost făcută după ce şoferii care circulau pe şoseaua din localitate au alertat poliţia şi au anunţat că în şanţul de la marginea drumului pare a fi un om care arde.

Echipajele de intervenţie au constatat ca era cadavrul unei femei, înghesuit într-o valiză. Criminaliștii au stabilit că e vorba de o tânără de 20-30 de ani, care a murit în urma unei lovituri puternice la cap. Femeia avea numeroase răni produse prin tăiere şi lovire pe tot corpul.

„Am fost la fața locului, am găsit o persoană ghemuită, cadavrul a fost ridicat de organele de cercetare și dus la IML. 99 la sută era carbonizată.”, a comunicat primarul din Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu.

Specialiştii au realizat portretul robot al victimei.

„În primul rând, pentru a merge ancheta, trebuie identificată victima, și aici se vor face verificări în rândul persoanelor declarate dispărute, iar ulterior se va stabili cercul ei de prieteni, de dușmani.”, a afirmat expertul criminalist, Dan Antonescu.

Crima din Giurgiu a îngrozit România. Anul trecut în vară, două adolescente au fost omorâte și arse într-un butoi de un bărbat de 66 de ani. Procesul este departe de a se fi încheiat. Gheorghe Dincă e acuzat de răpirea, maltratarea, violarea, uciderea şi incinerarea tinerelor fete. Inculpatul a solicitat amânarea procesului pentru a-şi pregăti apărarea. Instanţa a stabilit un nou termen pentru 18 noiembrie.

Lasă un răspuns