Prima imagine cu Andreea Bălan de pe patul de spital! Artista a suferit un abces abdominal!

După ce fanii Andreei Bălan au avut motive serioase de îngrijorare, aflând că artista are probleme de sănătate, aceștia au avut parte de o mare surpriză, în urmă cu doar câteva minute. Celebra cântăreață a postat prima imagine de pe patul de spital!

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Frumoasa artistă se bucură de o carieră de invidiat în muzică, având o mulțime de fani, atât în țară, cât și în străinătate. Cu toate astea, frumoasa cântăreață nu este ocolită de necazuri.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a întâmpinat mai multe etape dificile în viață. După divorțul de George Burcea, tatăl copiilor săi, faimoasa cântăreață a mai suferit o lovitură grea, de această dată în ceea ce privește sănătatea.

În urmă cu câteva zile, admiratorii cântăreței au intrat în panică, după ce Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital.

Celebra artistă acuza dureri mari în zona abdomenului. Problemele au fost atât de grave, încât medicii au decis să o interneze, urmând ca mai apoi să-i pună un diagnostic complicat.

Andreea Bălan a fost internată de urgență la spital

În urma analizelor, medicii i-au transmis Andreei Bălan că a suferit un abces abdominal, având niște probleme la nivelul colonului.

Pentru a înțelege mai exact despre ce este vorba, vă informăm că abcesele sunt niște colecții de puroi situate în spații tisulare bine determinate care sunt cauzate în general de infecția bacteriană.

Astăzi, Andreea Bălan a demonstrat că este o învingătoare și că reuește să treacă peste orice moment critic, cu ajutorul lui

Dumnezeu și pentru fiicele sale superbe. În urmă cu doar câteva minute, cântăreața a postat prima imagine de pe patul de spital, în care se putea vedea o fereastră și câteva note muzicale.

George Burcea nu a avut grijă de fetițele lor câtă vreme vedeta era în suferință

Imediat după, vedeta a mai distribuit o fotografie la InstaStory, de această dată cu ea, în care se poate vedea cum încearcă să-și păstreze zâmbetul pe buze în ciuda greutăților.

Acest lucru nu poate fi decât demn de admirație, având în vedere că este o mamă care își crește singură cei doi copii, în timp ce fostul ei partener, George Burcea, nu a avut grijă de fetițe, câtă vreme vedeta se afla pe patul de spital. scrie spynews.ro

Lasă un răspuns