Medic roman: “Cinstitul Tataru, o alta minciuna, n-ar fi nici prima nici ultima”

Medicul Gabriel Diaconu il acuza pe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca a mintit in cazul medicului de la Piatra Neamt. Mai mult, doctorul spune ca sotia eroului de la ATI i-a interzis total, ministrului, sa mai vorbeasca despre acest subiect.

“Ma inclin in fata colegei noastre medic, sotia Dr. Denciu, care i-a dat astazi ministrului sanatatii o mare lectie de omenie.

Mai exact, dupa ce trupesul, cinstitul Tataru a afirmat ca nu doar ca Denciu a suferit arsuri, dar mai avea si Covid (doar o alta minciuna, n-ar fi nici prima nici ultima),

Doamna doctor i-a transmis public ca ii interzice sa mai vorbeasca de acest subiect. Elegant, dar decisiv. Uite asa se rezolva o inecuatie damboviteana cu prea multe necunoscute”, a scris medicul Gabriel Diaconu, pe pagina sa de Facebook.

Nu este prima data cand medicul face acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii. Intr-un alt mesaj, ii cere acestuia sa demisioneze.

“Just in: In ultimele 7 zile am depasit pragul hebdomadar a 1000 de decese din cauza infectiei cu noul coronavirus. Odata cu raportarea de astazi, numarul lor este 1046 in ultima saptamana…
L-as fi lasat in plata lui pe ministrul sanatatii, Nelu Tataru, daca n-ar fi facut aseara tarziu urmatoarea declaratie:

” Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara, nu numai sistemul medical, fiindca am acceptat timp de 30 de ani sa traim intr-o astfel de situatie medicala”

Lasă un răspuns