EL ESTE STĂPÂNUL LEULUI DIN CLIPUL LUI DANI MOCANU. ARE O ÎNTREAGĂ MENAJERIE, IAR, ÎN URMĂ CU 5 ANI, UNUL DINTRE LEII SĂI A SFÂȘIAT O FEMEIE

Claudiu Duică, un executor judecătoresc originar din București, este stăpânul leului folosit la filmările videoclipului pentru cel mai nou single lansat de Dani Mocanu. CANCAN.RO vă dezvăluie amănunte exclusive despre omul legii. Și nu, nu este pentru prima dată când acesta ajunge să dea explicații în fața autorităților! Și asta pentru că, în urmă cu cinci ani, unul dintre leii săi a sfâșiat o femeie, iar medicii au reușit să îi salveze viața. Bărbatul deține o menajerie impresionantă, iar oficialii de la Garda de Mediu Dâmbovița au afirmat în trecut că, “dacă ar vrea să se autorizeze ca zoo, ar corespunde”.

Leul rănit care a apărut în clipul melodiei “Stop, România” a fost astăzi confiscat și va ajunge în grădina zoologică din Târgoviște. Claudiu Duică a negat că l-ar fi împrumutat pentru filmarea videoclipului lui Dani Mocanu, deși se știe că sunt buni prieteni – dovadă sunt și pozele pe care le au împreună. Conform unor surse, executorul judecătoresc are permis pentru creșterea de animale sălbatice care trăiesc în menajeria aflată în satul Picior de Munte din comuna Dragodana, judeţul Dâmboviţa.

Executorul judecătoresc Claudiu Duică, stăpânul leului din clipul lui Dani Mocanu

Stăpânul leului rănit din noul clip al manelistului a fost în vizorul autorităților și la sfârșitul lui 2015! Atunci, una dintre felinele uriașe a sfâșiat o femeie și, chiar dacă ea a fost preluată de medici chiar de lângă cușca acestora, în stare gravă, Claudiu Duică a declarat, la acea vreme, că ar fi fost mușcată de niște câini care se luptau.

Claudiu Duică și Dani Mocanu sunt prieteni, motiv pentru care atunci când manelistul a avut nevoie de un leu pentru clipul melodiei “Stop, România”, executorul judecătoresc i l-a împrumutat fără prea multe discuții © Facebook
Claudiu Duică și Dani Mocanu sunt prieteni, motiv pentru care atunci când manelistul a avut nevoie de un leu pentru clipul melodiei “Stop, România”, executorul judecătoresc i l-ar fi împrumutat fără prea multe discuții © Facebook

Executorul judecătoresc din București a mai susținut la acea vreme că victima nu este angajata lui și a precizat că domeniul său se numește “Centrul de reabilitare și îngrijire a animalelor sălbatice”. Iar de lei se ocupă special un medic veterinar din București.

“Înăuntru sunt lei, cerbi, căprioare, struți, lebede, rațe sălbatice… Colegii mei spun că, dacă ar vrea să se autorizeze ca zoo, ar corespunde”, a afirmat un comisar de la Garda de Mediu Dâmbovița pentru stirileprotv.ro.

În urma acelui incident nefericit și al controlului făcut, inspectorii sanitar veterinari l-au amendat pe proprietarul leilor cu 6.000 de lei, pentru că nu a solicitat autorizație pentru deținerea animalelor.

Leul care a apărut în videoclipul lui Dani Mocanu s-ar putea întoarce la Claudiu Duică

În cursul zilei de azi, animalul sălbatic a fost preluat de medici și dus pentru moment la Zoo Chindia, situată în Târgoviște. Executorul judecătoresc căruia îi aparține leul ar avea acte valabile care îi permit să dețină animale sălbatice, motiv pentru care felina ar urma să se întoarcă în proprietatea sa, au mai dezvăluit surse din cadrul anchetei.

“Polițiștii argeșeni au continuat activitățile investigative, în urma cărora a fost identificată o locație unde este deținută o felină, despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit într-un material filmat. Animalul era deținut în cadrul unei menajerii de pe raza județului Dâmbovița. La locația în cauză au fost solicitați și reprezentanți ai A.N.S.V.S.A. și Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița. Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut”, au transmis reprezentanții din cadrul IPJ Argeș.

Lasă un răspuns