Anamaria Prodan, primele declarații după ce a ajuns la urgențe, din cauza Covid: ”Nu mai aveam aer”

Anamaria Prodan Reghecampf a oferit primele declarații după ce, luni, a fost transportată de urgență la Spitalul Matei Balș din Capitală, din cauza infecției cu Covid-19. Impresara de fotbal a dezvăluit cum este acum starea sa de sănătate.

Cum se mai simte Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a oferit primele declarații după ce, luni, a ajuns la urgențe, la Spitalul Matei Balș din Capitală, din cauză că nu se simțea bine, în urma infecției cu coronavirus. Cunoscuta impresară de fotbal a spus care este în momentul de față, starea sa de sănătate.

Anamaria Prodan a dezvăluit ca se simte mai bine si că acum este acasă, după ce ieri și-a pierdut brusc mirosul și gustului și, totodată, nu mai putea să respire.

”Acum sunt mai bine, dar m-am speriat foarte tare. Mi-am pierdut dintr-o dată gustul și mirosul, am făcut febră, nu mai aveam aer. Sunt acasă, sper să trec cu bine peste această perioadă grea”.

”Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan, atunci când a fost transportată de urgență la ”Matei Balș.”

Anamaria Prodan s-a autoizolat în vila sa din Snagov, unde stă departe de familia ei. Zilele trecute povestea că se bucură că nu a luat contact cu copiii ei.

”Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului in pat”a declarat impresara tot pentru aceeași sursă menționată anterior.

De unde a luat coronavirusul Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a contaminat cu coronavirus de la jucătorii săi, a spus o persoană apropiată acesteia.

”A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment„ , a declarat pentru GANDUL.RO o persoană apropiată. Cunoscuta impresară a avut recent o ședință cu aceștia la Sibiu, iar la revenirea în București a prezentat simptome specifice Covid-19. În urma testării, a descoperit că s-a infectat.

Anamaria Prodan este o impresară de fotbal de succes. De altfel, succesul profesional este îmbinat cu succesul în plan financiar. Impresara a dezvăluit într-un interviu că traiul ei luxos se datorează faptului că nu s-a îndatorat la nimeni.

Lasă un răspuns