Carantina prelungita pentru acesti romani. Raed Arafat a semnat ordinul

Carantina a fost prelungita pentru inca sapte zile pentru localitatile Corbeanca, Dobroesti, Magurele, Mogosoaia, Otopeni si Popesti Leordeni, a declarat,  prefectul judetului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir.

Prefectul a precizat ca seful DSU, Raed Arafat, a emis ordinele de prelungire a carantinei cu sapte zile, incepand de sambata, ora 22,00, pentru cele sase localitati.

De asemenea, Daniel Zamfir, a anuntat ca propunerea a venit de la Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov, in  baza analizei de risc facute de DSP si avizate de INSP.

Carantina a fost prelungita si in judetul Constanta.

Carantina a fost prelungita cu 14 zile pentru cinci localitati din judetul Constanta si cu sapte zile pentru o a sasea localitate. Deciza a fos luata sambata de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Conform informatiilor transmise de Institutia Prefectului Constanta, Institutul National pentru Sanatate Publica a avizat analizele de risc efectuate de Directia de Sanatate Publica pentru localitatile Ovidiu, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Techirghiol, Valu lui Traian si Navodari.

„In sedinta CJSU (…) au fost votate propunerile de prelungire a carantinarii pentru 14 zile in cinci localitati. Pentru orasul Techirghiol a fost votata propunerea prelungirii carantinei zonale pentru o perioada de 7 zile”, a se mentioneaza in comunicatul transmis de Prefectura Constanta.

Ordinele de prelungire a carantinarii, in urma propunerilor votate de CJSU Constanta, urmeaza sa fie emise seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Carantinarea a fost prelungita cu 14 zile si pentru municipiul Constanta, incepand de vineri seara.

Lasă un răspuns