Avocata Şoşoacă confirmă intenţia AUR de suspendare a lui Iohannis: Sunt foarte mulţi români care-şi doresc, aşa va fi!

Avocata Diana Iovanovici-Şoşoacă, reiterează încă odată, într-un live pe Facebook, că partidul din care face parte, AUR, vizează suspendarea lui Klaus Iohannis.

Avocata Şoşoacă confirmă intenţia AUR de suspendare a lui Iohannis. Intervenţia sa vine  după ce liderul partidului, George Simion, a declarat că va iniţia suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Avocata Şoşoacă confirmă intenţia AUR de suspendare a lui Iohannis: Nu ne împiedicăm de uscături şi cioturi

Copreşedintele AUR se declara revoltat de intenţia lui Klaus Iohannis de a-şi numi propriul guvern, după ce a pierdut alegerile. Şoşoacă  le-a recomandat urmăritorilor  săi să închidă televizioarele şi să evite ştirile despre AUR care au explodat începând de duminică seară.

„Nu daţi crezare acuzaţiilor mincinoase şi subversive ale presei aservite trădătorilor de neam şi ţară. Se încearcă aplicarea dictonului „divide et impera” pentru distrugerea partidului AUR. Nu ne împiedicăm de uscături şi cioturi. Mergem înainte!

Am primit peste 10.000 de mesaje care prezintă îngrijorare cu privire la toate atacurile din partea presei şi a televiziunilor principale, care până acum nu au dat doi bani pe AUR şi pe reprezentanţii AUR.
Da. Dacă am spus că se va solicita suspendarea preşedintelui Iohannis şi pe urmă referendum pentru demiterea acestuia, pentru că sunt foarte mulţi români care-şi doresc, aşa va fi. Sunt o luptătoare şi merg înainte,” a scris viitoarea senatoare.

Ce spune liderul partidului George Simion: Cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român

„Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi.

Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral. Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25%”, a declarat liderul AUR, George Simion, pentru Antena 3.

Lasă un răspuns