Oana Zăvoranu, cu lacrimi în ochi la TV! Querida simte dorul taților ei

Oana Zăvoranu este tot mai acidă, în ultima vreme, față de vedetele din showbiz-ul autohton. Dacă suntem obișnuiți să vedem mai mult latura dură a Queridei, de această dată, și-a arătat și latura emotivă. Oana Zăvoranu a vărsat lacrimi, în direct la TV, vorbind despre tații ei, Ioan Bănicioiu, cel biologic și Nicolae Zăvoranu, cel vitreg. Ambii, din păcate, nu mai sunt demult printre noi.

Oana Zăvoranu, dor de tații ei

Oana Zăvoranu, unul dintre cele mai critice personaje din lumea mondenă, la adresa celorlalte vedete, are și momente care o sensibilizează. Concret, Querida a vorbit cu ochii în lacrimi despre cei doi tați din viața sa, Ioan Bănicioiu, cel natural și Nicolae Zăvoranu, tatăl adoptiv. Cei doi bărbați nu mai sunt demult printre noi, dar la fel și mama ei, Mărioara Zăvoranu, despre care Querida a declarat că îi simte dorul, dar nu prea mult.

”Mie îmi este dor de tații mei, de amândoi. De mama nu pot să zic, mi-e un soi de dor, dar mi-aș fi dorit să îmi fie dorul ălă, care să mă facă să simt dragoste și iubire. Eu sunt tipicul de fată care și-a adorat tatăl. Cred că orice fată care are un tată iubitor caută, subconștient, ca soțul să aibă ceva din tatăl ei. Astfel îi stârnește o siguranță, un confort anume”, a spus Oana Zăvoranu la „Showbiz Report”.

Oana Zăvoranu, îmbrăcată în negru pe canapeaua ”Showbiz Report”

Oana Zăvoranu, îl consideră mai mult tată pe Ioan Bănicioiu

Lasă un răspuns