Liderul AUR confirmă: s-a întâlnit cu liderii PSD – Care e prima lege pe care o vor propune în parlament

George Simion confirmă faptul că s-a întâlnit cu liderii PSD. El a declarat că nu urmărește intrarea la guvernare, însă i-au fost propuse funcții atât într-un viitor guvern cât și funcții în conducerea celor două camere ale parlamentului, potrivit Realitatea.net

George Simion a confirmat faptul că a avut o întâlnire cu cei de la PSD. Mai mult, el susține că a discutat și cu cei de la PNL însă a refuzat să precizeze cu cine. Liderul AUR susține că i s-au propus atât participarea într-un viitor guvern cât și diferite funcții în parlament.

George Simion a vorbit la Realitatea PLUS atât despre întâlnirea avută, dar și despre planurile partidului său.

“Am purtat discuții normale și o să purtăm cu toate forțele politice. Este cât se poate de notoriu că nu vom vota, având un mandat clar, nici cu Alexandru Rafila, nici cu Florin Citu. Susținerea noastră pentru o viitoare coaliție nu e negociabilă.

Este normal să vorbim cu reprezentanții PSD și PNL.

Domnul Dîncu mi-a arătat un sondaj, deodată apărem și noi într-un sondaj. Teoretic suntem acum la 13% fără diaspora. Avem o din ce în ce mai mare încredere din partea românilor. Nu vom face nicio cârdășie nici cu PNL-ul, nici cu PSD-ul.

Veți avea o surpriză din partea noastră la Cotroceni. Aveți puțină răbdare.

Am discutat și cu cei de la PNL.

Nu vom intră în nicio coaliție de guvernare nici cu așa zisa Stânga, nici cu așa zisa Dreapta.

Noi suntem deja o alianța, alianța românilor, ne-am săturat de aceste partide care nu mai merită votul. Am văzut în sondajul de la IRES că doar unul din patru votanți știau de existența AUR. Mult mai mulți români vor alege varianta AUR. Nici PNL-ul, nici USR-ul nu sunt pentru noi parteneri. Dorim să colaborăm pe articole de legi, pe legi concrete. Nu suntem niște fanatici, niște fasciști care refuză dialogul. Vom avea discuții inclusiv cu UDMR-ul.

Cred că PSD-ul nu prea e pregătit să conducă România”, a declarat Simion la Realitatea PLUS.

El a mai dezvăluit și care este prima țintă a partidului său: anularea amenzilor date în starea de urgență și starea de alertă:

“Curtea Constituțională a declarat amenzile că fiind neconstituționale. Aceste amenzi nu sunt anulate din start. Trebuie anulate din start, scoase de pe rolul fiscal toate amenzile date în perioada stării de urgență și de alertă”, a declarat Simion la Realitatea PLUS.

Navigare în articole

Lasă un răspuns