Tesla își deschide reprezentanță în România. Compania lui Elon Musk face angajări

Tesla este pe cale să își deschidă un showroom și un service în România, motiv pentru care face și angajări.

Compania lui Elon Musk se extinde tot mai mult în Europa, și iată că ajunge și în România, mai exact în București unde va deschide showroom-ul și service-ul. Deja au fost postate anunțurile de angajare. Compania caută manager de showroom, angajați pentru posturile de store manager, consultant, manager de service, tehnician service senior și tehnician service.

Pe măsură ce ne pregătim pentru intrarea noastră în România, căutam să recrutăm un manager de showroom care să se alăture noii noastre echipe în București”, menționează Tesla într-unul dintre anunțuri.

CEO-ul Elon Musk anunța că Tesla își va deschide magazine în Slovacia, Croația, Serbia și „în majoritatea statelor est-europene” în prima parte a anului 2020. Pandemia de COVID-19 a dat planurile peste cap, dar se pare că acum a venit și rândul țării noastre. Anul acesta, în România, au fost înmatriculate 56 de mașini Tesla.

Constructor auto fondat în 2003

Potrivit Pressone, constructorul auto a fost fondat în 2003 și, cel puțin de când a fost listată la bursă în 2010, nu a raportat niciodată un profit anual. Motivul ține în principal de investițiile enorme pe care compania a fost nevoită să le facă pentru a dezvolta de la zero nu doar o gamă de mașini electrice, ci și o rețea extinsă de puncte de încărcare rapide, precum și o serie de servicii conexe.

De-a lungul celor 17 ani de existență ai Tesla, inginerii Tesla au patentat peste 240 de invenții. La succesul companiei a contribuit în bună măsură capacitatea lui Musk de a convinge investitorii să îl finanțeze în ciuda pierderilor care s-au ridicat la miliarde de dolari anual.

Tesla este un constructor de automobile electrice de înaltă performanță, din Silicon Valley.

Prima mașină sport 100% electrică

Tesla a primit o atenție deosebită când au lansat modelul de producție Tesla Roadster, prima mașină sport 100% electrică. A doua mașina produsă de Tesla este Model S, 100% electric sedan de lux. Mai sunt încă 2 modele în dezvoltare: Model X si Model 3. În iunie 2015, vânzările Model S au trecut pragul de 75,000.

Tesla mai produce baterii Li-Ion pentru Daimler si Toyota. CEO-ul Elon Musk vede Tesla ca pe o companie independentă, cu scopul de a produce la un moment dat mașini ieftine pentru consumatori.

Lasă un răspuns