Accident teribil pe DN1, între Sibiu și Făgăraș. Două persoane au decedat

”Pe DN1 Sibiu-Făgăraş, la kilometrul 280+800 de metri, între localităţile Avrig şi Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu, a avut loc o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Două dintre persoanele rănite în accident au murit. Echipajele de la Ambulanța și ISU Sibiu au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane, două femei și un bărbat. Echipajul SMURD Sibiu a transportat la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Luther o tânără de 17 ani, policontuzionată, iar Ambulanța Sibiu a preluat o femeie de 70 de ani, rănită în accident. Un alt bărbat a primit îngrijiri medicale la locul producerii accidentului rutier, refuzând transportul la spital.

Circulația oprită pe ambele sensuri

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri se pare ca șoferul mașinii care circula spre Brașov s-a angajat intr-o depășire neregulamentara și a intrat in coliziune cu autoturism care circula spre Sibiu. Mașina care se deplasa spre Brașov era condusă de un tânăr de 20 de ani, iar cu acesta in mașina se mai aflau alți 3 pasageri, un bărbat de 64 de ani care a decedat și două femei de 17 și 63 de ani. În autoturismul condus spre Sibiu se afla doar șoferul, un bărbat de 38 de ani, care a decedat.

5 persoane au fost rănite, luni dimineața, pe Drumul Național 1, între Avrig și Porumbacu de Jos, în urma coliziunii dintre două autoturisme. La locul accidentului sunt prezente două echipaje SMURD, un echipaj de la Ambulanța Sibiu, două echipaje de la Descarcerare și autospeciala de transport victime multiple. Potrivit ISU Sibiu, din primele informații, 4 persoane ar fi încarcerate.

Lasă un răspuns