Bianca Drăgușanu, vizitată de mascați?! Dezvăluiri fără precedent, lacrimi și imagini cu vedeta așa cum nu a mai fost văzută niciodată! Toate astea într-un interviu inedit la “Trăiri alături de Andreea Mantea”

alături de Andreea Mantea”

Bianca Drăgușanu, interviul emoționant, dezvăluiri fără precedent, lacrimi și o întâmplare spumoasă, toate astea la “Trăiri alături de Andreea Mantea”, luni, începând cu ora 22:30.

În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D, Andreea Mantea ne poartă pașii către o nouă <poveste>, mai exact către o întâmplare inedită,

bine pusă la punct de îndragita vedetă Kanal D, într-o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Bianca Drăgușanu, vizitată de mascați

Andreea Mantea  si-a propus de această dată să o <testeze> pe Bianca Drăgușanu, așa cum nimeni nu a mai îndrăznit până acum.

Frumoasa blondă va avea parte de o farsă inedită din partea Andreei Mantea, întâmplare pe care, în mod cert, nu o va uita prea curând!

Sub pretextul că vine în vizită, pentru a afla ce mai face, să afle cum se mai simte Bianca Dragușanu înainte de sărbători,

Andreea Mantea va intra în casa gazdei sale încărcată cu <cadouri>, așa cum se cade în prag de sărbători.

Ceea ce nu știe “victima” este că Andreea îi pregătește cea mai tare farsă, așa, ca pentru final de an, și va aduce cu ea

multe obiecte extrem de valoroase, pe care le va <introduce> în apartamentul Biancăi , fără știrea acesteia.

“Ce ați face dacă ați găși în casa dumneavoastră un diamant în valoare de zece milioane de Euro, și nu este al dumneavoastră? L-ați păstra sau l-ați da Poliției?”, sunt două întrebări cheie la care încearcă să afle răspunsul Andreea Mantea, în această seară, chiar de la <victimă>.

Ce va face Bianca Drăgușanu când se va trezi cu <procurorul de caz> la ușă? Este dispusă să meargă la închisoare pentru <fapta sa>?

Nu ratați, în această seară, la ora 22:30, o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D! scrie wowbiz.ro

Lasă un răspuns