Ultima Ora! Gabriela Cristea, mărturisiri înainte de trecerea dintre ani: „Știm că nu suntem perfecți, dar mai important e…”

Ce mesaj are frumoasa prezentatoare TV pentru soțul ei, după un an de pandemie

Cu doar câteva ore înainte de trecerea dintre ani, Gabriela Cristea le-a împărtățit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare cât a fost de fericită, împlinită și iubită în 2020. Totuși, nimeni nu se gândea că ar fi puti fi altfel, mai ales că relația ei cu cântărețul Tavi Clonda este cât

se poate de puternică și unită.Acesta nu se ferește niciodată să spună cât de mult o iubește pe vedetă. Tocmai din acest motiv, prezentatoarea TV a ținut să-i scrie u mesaj emoționant lui Tavi. însă nu a vrut să-și țină recunoștința față de el privată, ci a împărtașit-o cu toată lumea pe contul ei de Instagram.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sun împreuna de șapte ani, iar mariajul nu și l-au început de prea mult timp. Cei doi au împreună două fetițe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Ce i-a scris Gabriela Cristea soțului ei

Tavi Clonda a fost bărbatul care a reușit să o facă pe Gabriela Cristea să iubească din nou după divorțul de Marcel Toader. La finalul celui mai greu an din viața omenirii, vedeta i-a scris un mesaj emoționant soțului ei, semn că cei doi se iubesc la fel ca în prima zi.

„Amândoi am înțeles că doar împreună suntem puternici și putem muta munții din loc. Știm că nu suntem perfecți, dar mai important e că ne străduim și ne susținem unul pe celălalt înfiecare zi”,a dezvăluit Gabriela Cristea pe Instagram.

Ce își dorește vedeta de la 2021

Ca orice om, Gabriela Cristea are și câteva dorințe pentru anul care vine legată de locuința lor.

„Dorința mea pentru anul ce vine este să avem putere, sănătate și dragoste ca să continuăm să construim ce am început”,spune vedeta.

Într-o postare mai veche, aceasta mărturisea că abia așteaptă să scape de pandemie și speră ca anul 2021să-i și împlinească această dorință.

„Mi-e dor să mă plimb pe străzi și să nu mă gândesc dacă este ora la care “am voie” să fac asta, mi-e dor să zâmbesc pe stradă liberă și fără constrâgeri, mi-e dor să văd zâmbetul sau apăsările celor care trec pe lângî mine, necenzurate de măști. Mi-e dor dor să ies de dragul de a ieși fără semnătură, mi-e dor de străzile gri dar atât de colorate de oameni.

Mi-e dor să nu mă mai grăbesc acasă și să mai pierd vremea la o cafea prin oraș. Mi-e dor de libertatea mea! Stați liniștiți, eu respect toate regulile și înțeleg că avem nevoie de protecție, doar ca mi-e dor”, a scris vedeta într-o postare anterioară.  scrie wowbiz.ro

Lasă un răspuns